Helpcentrum

Uw abonnement wijzigen of annuleren

Wilt u uw Openbeauty-abonnement wijzigen of annuleren? U kunt dit eenvoudig beheren vanuit uw account.

Wilt u uw Openbeauty-abonnement wijzigen of annuleren? U kunt dit eenvoudig beheren vanuit uw account.

Om uw abonnement te wijzigen, gaat u via het accountmenu naar Upgrade Plan. Hier kunt u een ander abonnement kiezen en de wijziging bevestigen. Het nieuwe abonnement wordt direct actief en uw volgende factuur wordt automatisch aangepast aan het nieuwe plan.

Wilt u uw Openbeauty-account verwijderen? Ga dan naar Mijn profiel en kies de optie om uw account te verwijderen. Na het verwijderen heeft u 30 dagen de tijd om uw account te herstellen.

Na het annuleren van uw abonnement blijft uw Openbeauty-account toegankelijk tot het einde van de periode waarvoor u al heeft betaald.